100531

Helt galet vad glad jag är idag! :D wiiiiiiiiiiiie vill bara gå ut och säga att jag älskar livet just nu, hehe med andra ord så är det en bra dag idag!

För det första så är det 4 dagar kvar till studenten! Helt sjukt, tiden bara springer iväg................................ för det andra så höll min allra bästa vän världens finaste tal om mig idag (till mig) vet inte hur man säga :P en sak är säker och om vi inte hade varit i klass rumet så hade jag lipat sönder! men där måste man ju hölla sig :P Tårarna var på väg vill jag säga! det finns inget finare än vänskap och jag hoppas att jag alltid kommer ha dig vid min sida hela livet. Mallis snart drar vi utomland bara du och jag. Det är inte många som väljer att åka med sin bästavän och det är ju fantastiskt! :D För det tredje så älskar jag livet idag. Punkt slut! något som där emot suger just nu är att jag inte har någon student mössaaaaaaaaaaaa!!! Blir galen snart och kommer stämma dom!!!!! Jag ska bara ha den. Inget annat! psssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.

Emelie min sköna har ju tagit studenten redan, men jag hoppas du hänger med oss ut på fredag och firar även om du har jobb! :D;D:D:D:D

Lite bilder från ÄMMÄS student och HC i lördags :) som var en riktigt lyckad kväll ;)













BÄSTA TJEJERNA!

FY FAN VAD DU ÄR BRA!

EMELIE HAR TAGIT STUDENTEN IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ett stort grattis till dig min fina, och i present från min mallis och catja fick hon bakis tabletter och ett armband. Samt ett mega stort kort från alla tjejerna :D wiiiiiiiiiiiiiiie och maten var super god på mottagningen. Bilderna kommer imorgon då Sahlén ska firas med dunder och ..! lämnar lite åt fantasin där ;) Efterår blir det utgång till Lerums mest eftertraktade krog......

KYSS!

jag hatar mitt liv just nu

matte c i mitt <3 måste jag börja med att säga. Sen sitter jag har jobbar klart med NK samtidigt som jag skriver det sista talet i svenskan? stressigt ja, funderar på varför jag inte bara tar en sak i taget. jaja vill ju  vara med mina babes. men hästen väntar ju också. heheh jaja puss hej

Vilken natt!

Haha, dagen igår var hur mysig som helst! Jag Mallis hanni och manda gick ner till vattnet där vi solade osv, underbart! sedan gick vi till ica för att handla kött och så för vi bestämde oss för att grilla! Och maten blev hur god som helst. Shiiiiiiiiiiit dagen var bra, vi var hemma hos hanna och under kvällen droppade det in fler brudar. hehe. INTER VANN, Zlatan kyss mig!
Senare på kvällen skulle jag och Memelie köra henne man + kompisar till kungälv där det var någon raggar grej. Absolut inte min grej iaf.. Men det var rätt underhållande ändå måste jag säga! hahah, efter några varv inne i kungälv centrum och en sväng in på Mc D för toa besök blev det hem färd. Allt gick väldigt bra trött som fan med det var gött. Tills vi kom till mig, då säger memelie söta man att han spyt, hahahaha på motorvägen ut genom fönstret och ingen av oss andra har märkt något? hahahahahaha jag höll på att dö av skratt. Började as garva när jag kom in sen igen. Helt sjukt, måste bara vara en kille i sverige som gör sånt och det är fan han!

Jaja det var ett äventyr det med. Idag är det stallet nu som gäller och sen fortsätta med plugg. Hm, kul.. ni som inte vet vilken vecka ek3c har denn som kommer kan ju kolla upp det och tycka synd om oss!

pussis


100521

Dom brände grönan och skolan står där ensam nu
Cykelställen står tomma än, trots att loven är slut
Dom fäller kastanjeträden i allén framför skolgården
Och jag rör mig tyst hör inte hemma här, jag är vålnaden

Jag vet inte varför, men kanske är det därför jag minns det så väl
Dina stora ögon, dina bruna händer, dina vassa knän

Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar
Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma

Dom gräver i parken och frosten i marken , blir ett försvar
Och vid hörnet av kyrkan där järnvägen går, har dom spärrat av

Någon ligger i gräset, med frostiga kläder, så stilla och vit
Och blåljusen blinkar, tänk vad man kan göra med en liten kniv

Och jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit
Det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt liv

Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar
Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma
Var det dig jag såg som ett spöke från döda drömmar
Var det dig jag såg, har jag äntligen lyckats glömma? 

Smiling next to Oprah and the Queen

Fredaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag :D wiihooo alla snygga!

Just nu sitter jag här och väntar på att plattången skall bli varm, hehe sen ska jag bege mig till skolan.. Min tanke med denna morgon var att jag skulle gå upp 9 fixa mig och dra till skolan och plugga lite, men jag vaknade 10. Hmm och det fanns inget alarm på min tele? haha stängde väl av den i sömnen eller nått. Just därför skall denna helgen bestå av att plugga, plugga och plugga, Matte c nationella på tisdag, inlämning onsdag, prov torsdag + slutliga talet i svenska c. döda mig tack! Men jag har bestämt mig, nästa vecka och denna helgen skall jag vara en pluggis, detta är det sista vi gör i skolan så varför inte göra det ordentligt ( inte direkt så att jag gjort de innan. ) Nu ska håret plattas osv. Pusss

Ni får en snygg bild från limobussen bara för att ni vill då


Balisssssenenenenen

hej alla , hm ja ni vet vad jag menar ;)

balen har varit och jag tror nog att den kvällen inte kunde blivit bättre, och inte dagen efter heller, ska ge er några fina bilder. Hehe och resten ser ni på FB- där allt händer!

Min bal dag började med att åka hem till Bästavän , hehe var där 10. Sen åt vi lite och softa, emelie och catja mötte vi på hennes lekplats och satt och tjöta i solan, underbart väder var det ju på dagen! dock lite sämre på kvällen men fortfarande varm och det är ju de som räknas :) Sedan när jag var klar gick jag bort till linda där Oliver hämtade oss, vi plockade upp Zewar och Niclas på vägen med och åkte vidare till Tobbe där det var förfest. haha vi var typ en timma sena så vi stannade inte där så länge. Vi tog massa kort och sedan åkte vi till limobussen. Haha det var helt sjuk i den. Önskade att mina tjejer skulle varit med i den också, men men. Vi stannade på vägen mellan Jonsered och Partille där vi smällde av några champanger osv. Galet! Framme vis Valand blev det massa kort med familjen och gullisarna. Hehe vad ska jag säga, kvällen var sjuk!

sitter nu här och skall snart bege mig till stallet, där det som vanligt är kaos, sedan blir det plugg tror jag, hoppade ju över provet idag. Nästa vecka är helt sjuk, asså kommer nog gå under i och med att jag ej gjorde provet idag... men men STUDENTEN SNART! Men memelie är det redan nästa fredag. Hihihi härligt! :D









Underbart!

Bal på ingång!

Hej alla fina! ni fula får ingen hälsning ;)

Idag vanade jag halv 2? helt allvarligt så vet jag inte när jag vaknade senare än 12 sist! jaja bästavän ringde och väckte mig som tur var i och med att SNYGG EMELIE har sin bal idag och vi skulle ta fin på skönheten ;) Fruost fort som fan och iväg till stenullen för att ta kort. självklart får ni bildbevis längre ner :) Just nu står pappi och grillar och jag är jätte hungrig så gud vad gott det ska bli. Mallis är på GAIS Elfsborg nu och sist jag hörde något stod det 2-0 till Elfsborg, HEJA säger jag bara! :D

Senare kommer Linda och vi ska prata ihop oss lite angående balen som är på Tisdag. Ska jag vara ärlig vill jag typ inte ens gå längre... Men vad gör man inte för alla andra. Det är trotts allt mycket pengar som lagts på denna bal och det är bara att gå, men det blir nog super bra i och med alla godingar som kommer vara där! Imorgon blir det att stress shoppa det sista in för balen, det är bla väska och smyen som skall in för handlas :)

Puss på er gullisar som läser! hihihihihihihihihihihihihihiih
och Emelie jag hoppas du har den bästa kvällen med din boy och flatorna! :) <3




Du är så vacer älskling!


100514

Tjena alla eller nått

I onsdags var vi ute och åt med min syster som för övrigt fyllde 21 igår, grattis för fan! :) det var mysigt segt att maten var skit bara, inte ens efterrätten var ok liksom?! aja sånt är livet ;)

Igår sov jag typ hela dagen, men idag var det andra planer, solade klockan 11 med mina fina vänner mallis och sahlen. Sen drog vi till Allum och jag köpte en borste till mitt hår i och med att jag typ tappat 4 slingor för att jag använt vanlig borste tror jag, hehe. Sen köpte jag en present till sis från mig och lillen, imorgon är det nämligen kalas! :)

Ikväll blir det antingen utgång eller mys hos catja som passar ett hur + hundar. Haha :) tror jag laddar mest för mys och utgång imorgon. haha :D vill ju träffa hannas snygga stockholmare för fan! ;)



'cause I can do it better

wiiiiiiiiiiiiiie balklänningen bara hänger där brevid student klänningen och det närmar sig med storm steg! :O Tog en bild på den förut men den blev inte bra, haha emelie du ska få en när jag har på mig den ist :) Det änns som att jag har allt typ nu, skor och länningar nu är det bara väska och smyken som fattas, vilket blir att fixa nu i lång helgen! :)

Iaf idag har jag skrivit en spaning ( ni som ej gjort de, gör de inte! ) var nog den onstigaste uppgift ever och sen sa man redovisa skiten med, inte ok! kvällen lyder som så att åka till stenen och sola med bästa vän, sen power wala tillbaa till floda och gå hem medans hon tar bussen hem igen :) Underbart i och med att vädret är fint också :D sen blir det plugg och DH.

Puss på rumpan

100508

Sitter här framför datorn, har kollat alla bloggar jag vet, har kollat FB har till och med kollat BDB. Tror inte jag har missat något. Men när jag sitter där och kollar bilder från BDB var min första tanke
- ska jag lägga upp en bild?
- Ne det är för fjortisar är nästa tanke
Herregud vad stor jag är helt plötsligt, livet bara springer fram och jag vet inte vart jag står mer än att jag sa ta studenten och sen till sommaren resa och jobba. Men sen då, är livet slut där, tänk om mitt liv inte ens är menat att levas så länge? Allt är lite upp och ner i mitt huvud just nu, haha ;)

Idag ska jag som sagt iväg och sätta i löshåret. Är jätte nervös, men egentligen varför, blir det inte bra kommer jag dra ut det! haha men typ.. nee säger nog till henne att ta ut det så jag slipper förstöra mitt egna med :)

JAG VILL HA 18 MAJ & 4 JUNI NU!


tjolahoppppppp

Hej bloggish jag känner mig sjuk idag, asså inte så att jag håller på att bli sjuk i feber och sånt. Utan typ psykfall, agg problem och allmänt EB. Hm kanske är sant?

Vill bara säga till er som inte vet att Blåvitt vann med 4-0 mot AIK igår, det var en otrolig känsla för alla som var där. Ännu bättre var att min man la ett mål och mannen till mina barn la 2. Sjuk men sant.

Jaja , idag innan skolan var jag inne i stan och köpte min student klänning :D hihi jag älskar den. Men det är väl meningen eller? haha kvällens planer är hos Hanni, grillning står på golvet och mys. jag gillar´t! Resten av helgen blir nog väldigt stressig, imorgon kanske jag har planer på morgonen och sedan vid 4 tiden sa jag sätta in mitt löshår som jag har hört att det tar flera timmar (?) hehe jaja vill man vara fin får man väl ta sig tid med. På kvällen blir det kanse party med sis men får se hur det blir med det. På söndag ska jag äntligen hämta hem min balklänning! hihi

Tänkte jag skulle visa lite bilder på bla matchen en ny bikini, klänning samt student klänningen :)


Sveriges bästa klack!





Härlig sommar klänning :)



Den ser rosa ut på bilden. Men den är vit



Här har vi den. haha jag är kär i den!

Touch And Go

hej mina fina vänner, bara ni som läser tror jag. haha blir förvånat om annat!

Just nu sitter jag här ny duschad och väntar på mat, hihi pappi grillar :D

Idag har jag varit i stallet samt träffat Sahlén och tog en glass vid vattnat, mycket mysigt! hihi igår hade vi mys kväll det var jätte trevlig, vi skulle dra och kolla på kamelerna sen eftersom att det finns massa lösa djur här i lerum ? :O haha , men dom hade inte kommit än så söt catja körde hem mig och hanni och sen blev det sängen. hehe


Måste dra maten kallar! Hanna och Amanda, PILFEN hälsar! ;)


I've never seen you fall so hard

Hej och hå vad längesen vi pratade med varandra.
Hm, sämsta uppdateringen? yes, men det har sina skäl vill jag lova.

Igår var det valborg, och det var student skiva. Mycket trevligt måste jag säga :) alltid bäst med er, doc saknades det en del brudar för att kvällen skulle vara fulländad. men ändå :D kvällen var iaf hel grym och maten var stark. haha men god :)

jag har även skickat tillbaka min student mössa då den är för liten och har röd strimma, skall ha rosa skor som ni säkert sett och det blir lite knas då hehe. den 4 maj skall jag även testa det sista på balklännigen så snart ar jag den här hemma. Gud vad allt närmar sig så fort. Jag hinner inte ens tänka känns det som. hihih

Mina tankar dagarna som kommer fram till studenten skall vara positiva!

Wöööööowööööööh alla älskar mig!


RSS 2.0