Slarviga sara!


Victoriaaaa Victoriaaaa

hahah har ni hört den reklamen på spoti? jag har iaf och jag tänkte vem fan sjunger mitt namn?! hahaha det va jävligt kul faktiskt ;)

Idag ska jag dela med mig om prrivata saker, haha eller ah en. Jag har nämligen skaffat p-ring, tror det är riktigt jävla bra asså, ni som känner mig vet att jag gärna inbillar mig saker?! haha så nu ligger jag här med ont i magen och tror att jag har sillisar och kommer dör typ men 5 miljoner finnar imorgon ;)

nu måste jag dra hanni väntar på mig och om jag inte minns fel så är mallis på kalas nu? eller vad säger du lovely? hahahahahahahahahahha jag dör typ!

Puss på er!

They need an excuse, to suck our cocks

Hej godingar!

Wiiiie idag fick vi som var på blåvitt se riktig fotboll, så härligt att se när vi slog Elfsborg med 5-1! Riktigt härligt att Robin Söder la ett mål med! Det gjorde typ min dag och inget kan förstöra det vi fick se idag. Nu är blåvitt med igen och ni andra kan dra...

Var på matchen med Mallis och Linda, mys med er tjejer :)
Nu blir det stallet sen plugg och film ikväll. hihihih

Pusssss


U Got Me Good

Detta inlägg är tillägnat min bästa vän :)

Hej Mallis, du vet att jag kommer sakna dig som tusan ikväll va? alla mina kopisar är underbara men du är speciell måste jag säga. Och någon gång i veckan tycker jag att vi drar på utesevering bara du och jag om plånboken räcker till vill säga :P

Detta kommer jag antagligen ha på mig ikvällplus dom svrta ballerina och leggins, vad tycker du? Hoppas det passar damen :)

Älskar dig min fina!


det ska stå något här

så dålig på att komma på rubriker va!

Aja, sitter i skolan. Inegn lektion och vi jobbar? men det fick en baktanke. Ska gå tidigare. haha så gör det nu ist för sen som vi ska gööra på lektionen och sen blir det Allum med snygg Emelie och lämna in mobiler. Sjukt att båda har samsung och måste lämna in dom :P haha men min var ju kass redan när jag fick den förra sommaren så änna dags att lämna in den nu när man har lite tid över :)

Vi sitter här och ska skriva CV och en årsredovisning. Sickness vad trååååååkigt ändå !

ikväll ska emelie även med på fest. men vi får se om jag går. kyss


Nu så!

Jag sa ju att det skulle komma bilder. hehe dom kommer nu ist. Det är lite smått och gott som jag köpt det senaste :)

Har lite smått panik angående studenten, men vem har inte det! haha har fixat skor till bal och student, balklänningen skall jag iväg och prova snart, men ingen studentklänning än! blir galen, men sis ska med mig och kolla runt i stan till helgen. Det är även blåvitt på söndag. tror dock att dom kommer förlora, men Robin Söder skall ju vara med så det är fett värt att gå! ;) till helgen blir det nog att träffa hon som ska fixa mitt löshår, hehe men vet inte vilken dag än.

Pusssssssssssss



Studentmössan är kommen!



Visst blev den fin? :)



En body till sommaren



Vita låga Converse



Rosa tygskor från HM



Skor på studenten



Och skor till balen





Running through the monsoon

Hallå :) Hur mår ni? jag mår bra! hehehehe

Idag så har jag varit i stan, hihi kollade på blåvitt-brommapojkarna, det blev 1-1 Pär la blåvitts mål, hihi den lilla sötnosen! ;) Innan vi gick och såg matchen ( var med pappa lillebror och farbror ) träffade jag pappa för att köpa skor till balen och studenten. Gött som fan att det inte är långt kvar nu, hehe känns lite overkligt faktiskt, snart är balklänningen klar med och jag hoppas innerligt att den blir snygg! hihih, men nu ska jag dra och träffa sahlén, hon kommer hit så drar vi ner till vattnet för att njuta av vädret och tjöta :D visar er bilder på skorna ikväll :)

CATJA hör av dig!

/ Love



Bottles up, let`s go round two

Tjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeena bloggen!

Har precis kommit hem från några underbara dagar med mina favoriter! Wiiiiiiiie, riktigt kul att kommma iväg och göra något på sisa lovet :) heheh bilder får ni se på Emelies FB senare ;)

Idag ska jag till stallet snart och sedan kanske det blir grillning och lite alkohol till det. hehe så underbart väder så man vill ju bara gå på uteservering typ! Någon som är på? GÖTT

HA D


C vi ssaknade dig............................................


HA!

Tjena hopp!

Jag är typ sjuk, inte kul alls! Min sis och hennes man har varit här idag, ätit middag osv :) alltid lika trvligt!
har ont i huvudet och halsen :(

Drar till min  bästis nu så hon får ta han om mig ;) hehe stackarn, men nu är det mig det är synd om . Och vi ska till och med se Falk! härligt min  fina!

/ Slick

18 and life you know

Hej!

Vill bara säga hur otroligt lycklig jag är, känner att allt går bra nu. Känner att mitt liv är till för mig, INTE dig. jag klarar mig utan till och det har jag aldrig tvivlat på. Nu ska du få se vad jag går för och du kommer att må så dåligt utav det, det vet jag! Jag känner dig och jag vet hur du funkar nu.

Denna helgen har varit den bästa på väldigt länge, min bästis flyttade till mig nu över helgen för att jag skulle slippa vara ensam, hihi så underbart har det varit. Höjdpunkten var nog fan när vi myste i min säng till kärleks musik, pratade killar och en hel del sex! hahah, typ vad samtalsämnet har varit denna helgen SEX och jag gillar det!

Fredagen tillbringades på HC men mina favoriter, ni är bäst. Även om kvällen innehöll en hel del saliv och bråka mm så måste jag säga att det var bästa kvällen på länge och kan ju inte precis säga att natten och avslutet på det hela var mindre bra!

Igår hände det inte så mycket satt på balkongen och myste med en del brudar tjötade och hade det underbart. Grillningen blev av igår ist, måste säga att dom nya grillmästarna är här! Sååå nu får du se upp pappsen! ;)

Idag pratade jag och Mallis om att vi vill göra något kul på lovet, inget sånt där tråkigt när daagarna bara går och man gör inte ett skit! Så planerna lyder som sådana att vi antagligen drar till Sahléns sommarställen, landet eller vad ni nu vill kalla det mina kära.

NU blir det stallet om en stund, ska rida Bedis, hihi sist gick det jätte bra och jag hoppas på det bästa!

Ha det bra nu ett tag, haha uppdateringen är inten så bra från min sida nämligen!

/ smek



Love u mina fina!


YES!

Tja tja!

Gårdagen var hel grym, hihih var på bio med Malin och hennes boooy! cooolt måste jag säga :) förövrigt så var tåget förrsenat 50 min när vi skulle hem.. tydligen så att dom inte fick igång tåget och efter 50 min kom dom på, just det vi kan ju ta ett annat! Shiiiiiit säger jag bara till er västtrafik!

Idag väntas rida och sedan grillning med min finaste vän Malin sen får vi väl se, men kanske drar till HC eller stan ellr nått i den stilen! :D

Ha det gött och jag är bäst på att uppdatera!

KYSS!





RSS 2.0