Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia

Jag är snygg



Tjenaaa

Jag är så otroligt glad! men tänker inte säga varför. hihih kanske senare i veckan ;)

Jag borde fan plugga, åka till stallet och sova...
Pallar typ inte, men är glad att jag fick ha provet på fredag ist för måndag. Aldrig kul att plugga på helgen! den är till för att vara friiiii som en fågel :D

Just nu lyssnar på jag sex on fire, jag bara älskar den låten, helt sjukt att jag aldrig tröttmar på den :)
Aja ska plugga lite nu eftersom att det är träning plus stall imorgon med och då finns det inte tid, Grey´s också. ALDRIG att jag skulle missa det för plugg.. Just det fick G på NK-provet! Lite kul ändå eftersom att jag och Malin åkte till min häst och red istället för att plugga ;)

En Kyss kan ni få idag med

v

Grrrrrrrrrrrrrr

DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG, TROR JAG DÖR.. KOM OCH TA MIG!!!!!!!!!!!11


But I just think your ass is fake

Tjena bloggen :)

Jag mår toppen idag och är super laddad på att övningsköra och stallet :) hehe jag har bara kört bil en gång innan, och det var med Sahlén :P hahahahah, men idag blir det med Pappi ;) lite säkrare kanske..

Igår såg jag Malin och Sahlén Flickan som lekte med elden "bara" den var väl bra, men Män som hatar kvinnor var bättre om ni frågar med :P det var iaf super mysigt, måste bara berätta en sak och det var när jag och mallis skulle gå till ica och möta upp johanna och köpa massa gott. Då, var det massa gatulampor som var typ sönder eller något. As läskgt så vi fck gå en omväg  när för alébacken ist för älgbacken. Inte ok kände jag eftersom att jag ramlade också...

Aja, idag vaknade jag klockan 9 av mig själv? tror jag håller på att bli pansionär eller något. Allvar jag har aldrig varit den som går upp tidigt, och nu helt plötsligt typ hela tiden :O tror jag är bra :) Imorgon är det äntligen fösta hemma matchen för kära Änglarna, och Märta kan inte gå med :( Så nu hoppas jag på Malin för jag vill inte gå själv och pappa hade inte fått biljetter till denna matchen :p det är derby och ja vi kommer vinna SM-guld i år!

Ikväll ska jag kolla på FALK, asså jag bara älskar såna filmer som Beck, Wallander osv. Ska nog ta en trip förbi stenkullen och alla fina saker som bor där :) Hanna skulle jag ville träffa med. Och sjölvklart pappas kalas ja :P haha obs! glömde.. Jaja nu hörs vi ikväll igen :)

Kyss




Seg är

DU! hehe neee skoja :)

Igår var vi ute och firade fina Emelie som sagt, det var en mycket trevlig kväll med mycket roligt folk. IAF de flesta :P Innan vi drog till emelie på förfest så åkte jag som sagt till Malin (det såg ut som att jag skulle flytta och var hungrig typ när jag kom med typ 2 väskor 1 mat påse och och 1 kaka i handen? aja vad gör man inte för sina vänner ;) ) I alla fall så åt jag och mallis potatis gratäng, kött och sallad samt ketchup. Det får ju inte glömas! det var jätte gott och vill typ ha det idag med.. Ne men nu ska vi inte vara såna ska ju faktiskt ha fetto kväll med bästa vän idag. Vi ska se Män som hatar kvinnor samt Flickan som lekte med elden. En riktig Stieg Larsson kväll :) aja, nu ska jag till stallet snart och sen hem duscha och så ska vi till min sis antagligen ën snabbis :) Skrver kanske senare!

Här kommer lite bilder från igår :)



Så jävla god var den!





Före



Efter







Snygga är vi!

Grattis PAPPA!

Hej och hopp leversnopp :)

Min bästa pappi fyller år idag! :D Så sjukt snäll och duktig är jag, var uppe klockan 7 för att göra kladdkaka och frukost åt honom ;) Sen sjung vi, hihih han blev jätte glad och av mig fick han en mugg typ :) på söndag är det kalas för er som vill komma! ;)

Memlie fyllde år igår, grattis igen snygging :) Idag är det utgång ffs! jag är så sjukt taggad så det är galet! Så nu blir det bara att fixa pengarna :)  Men innan vi drar till henne skall jag och min bästaste, finaste och lyckligaste vän ha lite middag, bara hon och jag(a) okej , vi behöver det ibland och dessutom är det alltid lika kul att laga mat med dig! hehe rätt glad att jag gick upp så tidigtm ät typ pigg nu? jag är liksom inte pigg den här tiden. Det finns bara inte.. Jaja hahah nu hinner jag iaf göra massa som jag inte hade hunnit förut :D Så då hinner jag med min fina ponny med.

Aja , kyss det lär ju komma bilder imorgon ;)


Förlåt!

Förlåt för sämsta uppdateringen! Men miit liv är stressig och så är det bara :)

Ska lägga upp bilder från mässan senare, det var faktiskt kul att vara där, gryma "syltburken" sålde ju fan slut medans vi inte sålde en enda klocka.. Aja INTE avundsjuk här inte! det var grymt långa dagar och jag somande kvart i 10 i fredags, kan inte ens minnas när jag somnade så tidigt senast!

Helgen har varit bra annars och i Lördags vaknade jag 08.20?! och var pigg, tror mitt liv börjar gå utför.. Aja åkte till stallet för att rida och fixa, my lovley horse var en unghäst denna dag! Stress hem för att duscha och dra till min fina bästis med Sahlen, och kolla på mina änglar, JA dm vann! SM-guld hoppas vi på iår :D Och malin su ska fan också ha års kort! Märta och jag ska det iaf :) Senare på kvällen åkte jag hem till Amanda där vi hade det mys till Melodi, men fel låt som vanligt. Verkar ju som om Sverige ska spela på känslor i år igen i och med att hon bara stod där och såg ut som om hon skulle dö i sina tårar typ. jaja lycka till säger jag till dig dockan ;)

Går dagen var väl rolig, Malin och Hanna ringde och sa att Hanna trillade på rumpan. OJDÅ! och alldeles innan det var jag & Hanni och åt pizza :) Gott gott som vanligt! resten utav kvällen tänker jag inte prata om..

Aja ska dra till stan nu , KYSS!

Här kommer bilder från mässan!

Nu börjas det :)















Denna otroligt sköna bilden från avsluta det hela! kan ju inte lägga upp allt :P Bästis och farmor iaf :) söta ni är!


Malin

Tjena bloggen! haha nu står jag och malin här i montern och väntar på rökarna.. hehe! Emelie är söt och det är kul att hon också är här. hihihihihihihihih, nu ska vi vinna priser för bästa säljare, KYSS på dig hanna!

Åter kommer senare med bilder osv :) mässan är gryyyyyyyyyyyyym!

Jaaaaao

Tjena alla unika läsare! haha ;)

Längesen jag skrev nu, hm inte haft tid bara :P
Idag fick min underbara vän Catja körkort!! Så duktig är du sötnos :) Glöm inte att komma och hälsa på mig här borta i floda bara :) I tisdags fick jag hem min klänning, den satt super bra på. Dock lite kort där bak kanske men det gör ju inget! Som sagt malin vet min kommentar på det ;) hehe , imorgon är det UF mässan och det ska bli super kul faktiskt! :D typ längtar.. hehe nä man vi kommer ju lätt vinna pris för bästa monter iaf. Våran är snygg som fän! Jaja, idag i skolan var det sadness idag iaf. Jag är grym på det om ni frågar mig! hehe nej men dessa jävla långa raster rent ut sagt är ju sååå jobbiga. Aja nog om mitt liv för idag. Ska försöka få med kameran imorgon och ta massa kort på Mässan som ni kan få se sen :) Kyssssssss

Här kommer två bilder på klänningen. Den är super söt!




Mjauuu

Nämentjaaa!
Min helg har varit grym! Fredagen började med att fira min fina Linnéa som fyllde 19, Jag fick låna en grymt fin klänning av henne som ni får se på bild nedan :) Det började med förfest och pizza! hel grymt måste jag säga :) Och sedan efter massa presenter osv, drog vi oss in till stan. Det var grymt och jag är iaf nöjd med kvällen nu om jag tänker efter :) Lördagen spenderades hos HanniPanni med melodifestival.. ärligt så sög det ju? aja sällskapet var ju grymt som alltid! :) Idag söndag har jag inte gjort så mycket, varit i stallet och så sen duschat osv. Jag och Malin skulle åkt till min sis och fixat med mallans balklänning. Men Sis var för backis som vanligt. Haha jaja vi får fixa det i veckan då :)

Asså det är 2 låter, dessa två låtar får mitt hjärta att brista, det går verkligen i 1000 bitar och jag bara gråter och gråter när jag lyssnar på dem. Jag har inga speciella minnen med dessa låtar eller något jag mår bara dåligt av att höra dem. Det är Järnspöken och River Flows In You. Den sist nämda låten sjunger dom inte ens i.. helt galet vad bra den är! Kyss på att denna helgen har varit så grym och att jag har de bästa vänner man kan tänka sig. ( hoppas min klänning kommer imorgon, börjar bli lite nervös att det kanske är något fel eller nått! )


/v






Sjukt snygg i ryggen!

haha mina fina!




Kyss mig!

Tjenis Penis :)

Asså måste bara säga att jag precis fick VÄRLDENS skratt attak! Kom och tänka på malins micro. Asså tror inte ni fattar, men den är så jävla rolig! hahahahahahahahahahaahaha!! Jag dör typ en gång till. Vet ni vad det kallas? Återuppståndelse ;)

Nä men till dagen då, just nu sitter jag i pjamas och mini shorts eller vad det kallas och kollar runt lite på coola internet, Hehe. Idag var skolan jävlgt soft ändå men höll fan på att somna så fick smsa min kära vän emelie <3 som genast svarade och höll mig vaken typ. Var kanske inte världens roligaste lektion om man säger så, eller till skillnad mot malins micro så kan ju skolan gå och dränka sig liksom. En annan sak nu när vi ändå pratar om skolan, kan man få typ sen dyklexi eller hur det stavas? ah ni märker ju bara. Asså jag tror jag har det iaf. Men det har typ kommit nu i 3:an, hur normalt är det då? Grymt bra fråga! Hade redovisning i grpp idag, gick faktiskt bra! Hihi matten är ju alltid lika kul också!

Aja, nu ska jag ta en powernap och sedan äta, hahah min kära pappa grillar nämligen! Gottit om nu frågar mig!

Just därför får ni en snygg bild på honom ;) Singel om någon undrar!


100303

Mh, sängen väntar. Först nu har jag slappnat av..

Skolan, hästen träning. Shhhit vad aktiv jag varit idag ;) alltid lika kul med nytt på träningen. Så lycket att jag missade spep saken och ramlar?! aja , bara malin som skrattade (hoppas jag) så det är lugnt..

imorgon är det redovisning och jag har inte ens läst igenom det är. Är så trött på allt som stavas med någon bokstav från alfabetet just nu va.

Haha gött att jag bara ordbajsar typ.  aja ha de gött en snygg bild kam ni få med ;)




Sex on fire!

Tjena Tjena, vill bara börja med att ge mig själv lite posetiv anda. JAG ÄR BÄST!
så nu vart det bättre :)

Idag har jag varit i skolan, alltid lika kul.. Fast egentligen så är det nog det, asså inte just själva lektionerna eller den äckliga maten skolan har att erbjuda var och varannan dag. Men det sociala så att säga. JAG ÄLSKAR SKOLAN tror jag..

jaja varit i stallet idag iaf och det var jätte mysigt faktiskt, hihi gick bra att rida med och så. Han var lite pigg, men varför klaga liksom? det kunde ju varit tvärtom ;)

Just det ja! jag & pappi beställde precis min fina klänning!! :D det är så här för er som inte vet att denna klänningen, den är min nya kärlek. Har aldrig blivit så varm i hela kroppen som när jag spg denna.. låter helt kläppt men jävlar asså. Fick typ ont i magen när jag gick in och kollade på den. HAHA! jag låter knäpp! den finns på nelly. com men min dator är helt cp så kan inte spara bilder där ifrån. hjälp tack? :) men ni får se när den kommer hem till min garderob. hihi

Just det JAG SAKNAR SOMMAR OCH VILL HA STUDENT, STUDENT RESAN BAL OCH MALLIS NU!

kyss mina fina! v



Tyst bara

antar att du inte vill prata mer med mig, eftersom att du har jävligt svårt för att svara i telefon?! aja orka..

super skönt att träna idag, hihi och sola faktiskt, måste säga att jag blev nästan neger ;) jaja har inget att skriva måste jag erkänna. Träffade hanni idag det var kul :) sen är min häst väldigt gullig med. Ha det götttttttttt

RSS 2.0