...

Så sjukt trött på dig..


100227

Tjenaa

Igår hade jag en grymt kul kväll med fina Linnéa, hehe började på horse show och avslutades på Karisma.
Mycket trevligt folk där faktiskt :) Riktigt kul att Roffe vann hoppningen igår med :D alltid lika kul när svenskarna vinner något, haha! ;)

Idag vet jag inte hur planerna lyder än. Har varit och kollat tyg till mig balklänningen ytterligare en gång med pappi. Hittade riktigt fina färger faktiskt! :) Sen tror jag pappi ska beställa min klänning idag med :D den är så fin, jag blir helt till mig när jag såg/ser den. hehe så nu ska den bli min! typ den perfekta sommar klännigen ;)
Nu har jag inte så mycket mer att säga för idag, mer än att jag har börjat älska godis typ? vad är det liksom, jag har typ alltid varit en popcorn människa. Tror det kommer från en viss mallis som ALLTID  ska ha godis på mys kvällarna ;) hehe nee skoja , GODIS ÄR GOTT!

Pärlor

Det finns så mycket jag vill skriva, så mycket jag bara vill få ut. Det finns så mycket inom mig som gör så ont och jag vet inte vart jag ska börja eller vart det tar slut, om det någonsin gör det? En sak är säker och det är att denna världen är ond och skulle man skriva något här skulle hela världen veta det, eller hela lerum iaf. Så jag gör bäst i att hålla det för mig själv!

Jag är trött på skolan
Jag är trött på min häst
Jag är trött på folk som alltd lägger sig i andras liv
Jag är trött på mitt
liv
Och framför allt är jag så jävla trött på dig!

Ojdå nu kom min hårfärg fram igen! haha ;)
Idag pallade jag inte skolan pga omständigheter igår, jag älskar mitt liv ok?
jag har precis duschat och ska fixa mig lite, sen dra till stallet, min häst får nya skor idag :) Nu vet jag vad ni tänker, vad duscha innan stallet, det är la fan ingen modevisning där? haha japp precis så har min pappa sagt ändå sen jag fick min första häst! ;) sen ikväll ska jag antagligen till horse show igen. hehe!






/ Vicky


AJA!

Tjena!
vet jag är sämst på detta, jag menar vadå anpassa sig till sina läsare? det är ni som ska anpassa er efter mig ;) haha! ne skoja :) jag är ju en sån snäll tjej. Synd bara att jag inte är det i alla lägen..

AJA idag har jag varit på Göteborgs horse show, hihi det var mys! var där med linda och såg massa fina hästar osv, TUR att det gick ett tåg hem säger jag bara :) träffade även mallan efteråt, hon är ju så fin. hehe bättre kompis får ni allt leta efter! tänk om alla kunde ha det så bra som vi?! MJAU!

i veckan så har jag inte gjort ett skit mer än att leva mitt underbara liv, ha de gött



Just det ja!

23 005 kr är vad mina resor kommer kosta till sommaren! :)


Kyss

Tjena!

Idag har jag hunnit med massor känns det som! haha först skolan sedan in till stan med dom snygga fröknarna Ur för att fixa och spåna på hur vår monter ska se ut. Tror det blir skit bra faktiskt! ;) nu är jag hos pappa och ska packa ihop mina saker för en vecka hos mamma. Ska bli skönt att ha lite närmare till alla vänner. haha det lät som att min pappa bodde lånt åt fan. Men för er som inte vet så är det bara Floda och mamma i stenkullen. hehe men med tanke på detta vädret så blir det svårt att ta sig osv.

Ska även träna ikväll med den bästa så klart, mycket roligare när man är två än om man tränar själv :)

/ Vicky


Oj dååå

Haha eftersom att det andra inlägget blev fett misslycket så kommer ett till nu ;)
Ja som sagt detta är min blogg - min bästa vän fixade precis en (Mallanpartybrallan.blogg.se) kolla den hon kommer skriva sjukt mycket bra grejer där! Ja nu ska jag fixa mig och sen dra ner till floda med Hanni och Mandi för att äta pizza, gott!

/ Kyss



Oh yeah!

Nu har jag en blogg som alla andra ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0